domingo, 5 de noviembre de 2017

Circular REUNIÓ FAMÍLIES D’ALUMN@S DE 6È 10 de Novembre 2017




Santa Coloma de Gramenet, 25 d’octubre de 2017
                                



REUNIÓ FAMÍLIES D’ALUMN@S DE 6È

Benvolgudes famílies,

Des de l’Ampa us convoquem  a la propera REUNIÓ  DE FAMÍLIES  DE 6è  de l’Escola Jaume Salvatella, que tindrà lloc el divendres 10 de Novembre de 2017 a les 16:45h,  per parlar de la comissió d’alumnes de 6è i els seus derivants.

Es prega màxima assistència. Es recorda que els alumn@s no es poden quedar sols a l’escola, per això s’ofereix servei d’acolliment a preu especial d’1€ per alumn@ (contacta amb l’Ampa ja sigui passant pel despatx o per correu electrònic: ampasalvatella@gmail.com)



REUNIÓN FAMILIAS DE ALUMN@S DE 6º

Queridas familias,

Desde el Ampa os convocamos a la próxima REUNIÓN DE FAMILIAS DE 6º de la Escuela Jaume Salvatella, que tendrá lugar el viernes 10 de Noviembre de 2017 a las 16:45h, para hablar de la comisión de alumnos de 6º y sus derivantes.


Se ruega máxima asistencia. Se recuerda que los alumn@s no pueden quedarse solos en la escuela, por eso se ofrece servicio de acogida a precio especial de 1 € por alumn@ (contacta con el Ampa ya sea pasando por el despacho o por correo electrónico: ampasalvatella@gmail.com)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

7_Febrer_2018_Nou_horari_ampa

7 Febrer 2018 A partir d’aquesta setmana tenim  nou horari AMPA. Recordeu que per qualsevol dubte/suggeriment podeu enviar missa...